Empresa
Empresa
Empresa

Qui som.

Autisel Automatismes S.L. neix l’any 2007 per donar servei, dins del món de la indústria, al desenvolupament de projectes d’automatització de processos industrials.

Som un equip de professionals que aconsegueix la millor solució de: DISSENY, PROGRAMACIÓ, AUTOMATITZACIÓ I MUNTATGE de PROCESSOS INDUSTRIALS. Autisel la formem uns 30 professionals amb més de 20 anys d’experiència en la instal·lació i automatització de processos industrials dins d’empreses multinacionals, abastant tot el procés dels mateixos, des del disseny, instal·lació, programació i la posada en marxa.

Tenim els recursos i formació necessaris per a donar servei a tots els aspectes de l’automatització industrial, tant de processos com de maquinària.

Empresa missio

La nostra missió

Ajudem als clients a aconsegur la millor solució.

Els nostres camps principals són els processos químics i farmacèutics, els processos logístics i magatzems automàtics els controls de producció amb escàners de codis de barres i2D, els processos de la indústria alimentària i les infraestructures.

Tenim gran capacitat de flexibilitat per adaptar-nos a les exigències del client i a cada projecte.

Els nostres valors.

La nostra filosofia està basada en el compromís cap als nostres clients. Creiem que tenim l’obligació de conèixer-los i estar preparats per quan ens demanin els nostres serveis.

El client primer

Compromís cap als nostres clients

Passió

Des de l’inici del projecte fins a la seva finalització

Fer equip

Per adaptar-nos a les exigències del client

Excel·lència

Per aconseguir la millor solució en cada projecte

Les empreses que confien en nosaltres: