Empresa

Qui Som

Autisel Automatismes S.L. neix l’any 2007 per donar servei, dins del món de la indústria, al desenvolupament de projectes d’automatització de processos industrials.

Autisel és I’equip de professionals que aconsegueix la millor solució de: DISSENY, PROGRAMACIÓ, AUTOMATITZACIÓ I MUNTATGE de PROCESSOS INDUSTRIALS.

Autisel la formen uns 30 professionals amb més de 20 anys d’experiència en la instal·lació i automatització de processos industrials dins d’empreses multinacionals, abastant tot el procés dels mateixos, des del disseny, instal.lació, programació i la posada en marxa.

Tenim els recursos i formació necessaris per a donar servei a tots els aspectes de l’automatització industrial, tant de processos com de maquinària.

Els nostres camps principals són:

  • Processos químics i farmacèutics.
  • Processos logístics i magatzems automàtics.
  • Controls de producció amb escàners de codis de barres i2D.
  • Processos de la indústria alimentària.
  • Infraestructures.

Tenim gran capacitat de flexibilitat per adaptar-nos a les exigències del client i a cada projecte.

El Nostre Equip

Enric Gual Viñas
Direcció/Comercial

Victor López Dolcet
Cap de Programació/Enginyeria

Enginyers programadors
Grup de programadors

Rafael Rejano Martín
Cap d’equip i Responsable elèctric

Josep Riera Pigem
Cap d’ equip i Cap de compres

Oficials de 1ª, 2ª i ajudants
Grup d’elèctrics

Oficials de 1ª. 2ª i ajudants
Grup d’elèctrics

Sonia Macias Aparicio
Cap d’administració i compres

Personal administratiu
Grup d’administració i compres

Departament d’Enginyeria i Programació

Destaquem el nostre departament d’Enginyeria i Programació, format per profes-sionals altament qualificats en el disseny, programació i posada en funcionament dels més complicats sistemes d’automatització:

-PLC (Siemens, Omrom, Allen Bradley, Telemecaniques, etc…) -Sistemes Scada (VVonderware, WinCC) -Sistemes de control distribuït (PCS7) -Processos Batch. -Interfases Home-màquina HMI (Pantalles ESA, Siemens, Proface,…) -Identificació i control de producció amb escàners de codis de barres.

El nostre cap d’enginyeria / programació és una persona amb molts alts coneixe-ments i experiència en la programació de processos industrials, és el responsable de l’àrea tècnica, soci fundador d’Autisel i persona plenament integrada en el projecte d’empresa.

L’equip d’enginyers programadors sèniors són persones amb un alt grau de responsabilitat i implicació i amb molt alts coneixements i experiència en la programació de processos industrials. Dominen tant el món del PLC com dels sistemes Scada.

L’equip d’enginyers programadors juniors són persones que preparem per esdevenir en un futur part del nostre equip de sèniors.

Coordinats pel nostre director tècnic i rebent el suport d’ell mateix, el nostre equip de programadors és flexible pel que fa l’assignació de les persones per a cada projecte, essent plenament responsables del mateix des de l’inici fins a la seva finalització.

Clients

 

 

Autisel és una empresa formada per professionals amb més de 15 anys d’experiència en la instal·lació i automatització de processos.

DADES DE CONTACTE

Av. Torderola, 15 – 17412 – Maçanet de la Selva (Girona)

Tel. +34 972 168 595

e-mail: autisel@autisel.com